De laatste maanden hebben de Belgen en de Fransen meer dan ooit opnieuw contact gemaakt met de natuur en het water. Voor veel inwoners van de grensstreek is het Blauwe Park een rustpunt geworden tijdens de gezondheidscrisis Covid-19.

Ter gelegenheid van Wereldwaterdag 2021 kijken we terug op een jaar dat gekenmerkt werd door vele acties op en langs het water. De wereld stond dan misschien wel wat stil, maar de activiteiten rond het Blauwe Park deden dat niet.

Vrijdag 19.03.2021
14u00 Р15u00 
via Zoom

Tijdens een online sessie van een uur kunt u de BlueWalks, de Blauwe Ruit, cultuur en vrije tijd en de projecten vanuit de universitaire wereld en het hoger onderwijs komen ontdekken en leren kennen. Luister naar de getuigenissen van actoren in het veld en neem deel aan het debat met politieke besluitmakers. U krijgt een overzicht van de realisaties in 2020 en een vooruitblik op toekomstige projecten in 2021.

Online, gestreamd vanuit ‘Bolwerk’ te Kortrijk, langs het kanaal Kortrijk-Bossuit.
Simultaanvertaling is voorzien.

Ik schrijf me in