Bezoek een online tentoonstelling!
Google biedt toegang tot tientallen kunstwerken, museumcollecties en tentoonstellingen overal ter wereld. Het is de ideale gelegenheid om bijvoorbeeld meer te weten te komen over Villa Cavrois in Croix of over het museum In Flanders Fields in Ieper.
Google Arts & Culture

Leer Frans!
Maak van de gelegenheid gebruik om een nieuwe taal te leren! Waarom geen Frans, een van de twee talen van de Eurometropool?Duolingo, LingoHut en tal van andere applicaties bieden u de mogelijkheid om uw taalvaardigheid te optimaliseren.

Test uw kennis van de Eurometropool!
Kent u de Eurometropool echt? We hebben een kleine quiz voorbereid die u alleen of samen met het gezin kunt spelen om de Eurometropool op ludieke manier te (her)ontdekken.
Doe de quiz!

Maak kennis met de Europese Unie online
“Europa, zo complex om te begrijpen!” En als we u zeggen dat u kan profiteren van de insluiting om haar beter te leren kennen, alleen of in familieverband, om het even uw leeftijd of opleiding. De Europese Unie biedt gratis spelen en kwissen aan onderwijzers en ouders tijdens deze tijden van Corona om Europa te ontdekken.
Klik hier

Newsletter

Stay up to date? Subscribe to our newsletter