Op Wereldwaterdag zet de Eurometropool het Blauwe Park in de kijker. Op dit jaarlijks treffen hebben we het over erfgoed, biodiversiteit, natuur, cultuur… in het grenzeloos gebied van de Eurometropool Lille-Kortrijk-Tournai.
“Water kent geen grenzen.”

Op deze vijfde editie zetten we de ontdekking van het Blauwe Park verder. Dit jaar gaan we minder presenteren en meer ideeën uitwisselen. Dit jaar staan burgers meer dan ooit centraal. In interactieve workshops gaan we aan de slag rond het zien, het leven in en het maken van het Blauwe Park.

Wil jij ook grondig kennismaken met de lopende projecten, nieuwe projecten opstarten of je ideeën delen?

Dan verwachten we jou op vrijdag 20 maart vanaf 13 uur in Theater Antigone in Kortrijk.

 

Inschrijving

Programma

Toegangsplan

Meer weten

Newsletter

Stay up to date? Subscribe to our newsletter